Wellington Villa

01 Turnbull Image 01

 

A large renovation alongside new additions to one of the first homes to be built during the settlement of this beachside suburb. Re-planned around the needs of a large family, new work will see the refurbishment of the existing home alongside the construction of a new addition to accommodate kitchen, dining and living spaces.

Floor Plan 01

The addition is very modern and minimal in nature. A private and sheltered internal courtyard, located to receive sun, ensures that new work maintains a respectful separation from the original home. New works are to be constructed from a pallet of naturally finished timbers to sit alongside the native timbers present in the existing home.

11 Dining Room

07 Kitchen

04 Hall Way

50 Build 03

50 Build 05

50 Build 01a

50 Build 04